BroodopdePlank-XL

Meer brood, meer FEEST!
Ze kunnen volgens mij alles spelen, van mooie luister/achtergrond muziek tot heavy en feestmuziek. Interactie met het publiek! Frontman Jurgen is continu bezig met het proeven van de sfeer van het moment en speelt hier met alle bandleden geweldig op in. Chapeau voor jullie echte live muziek, wij hebben genoten. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!” (Koos en Yvette)

Brood op de Plank met drummer. Wil je van Brood op de Plank genieten, maar wil je ook de impact van een echte vette band? Geen probleem: BroodopdePlank-XL speelt het zeil van de tent en de pannen van het dak. BroodopdePlank-XL is Brood op de Plank, maar nu met drummer. Onze volledige band inclusief toetsenist heet TijgerBROOD.

Ideaal voor kermis, tentfeest, festival, bruiloft of bedrijfsfeest. De grootste hits, van vroeger en nu, het aha-erlebnis, mashups en medleys, kortom: massahysterie! We komen met onze eigen bescheiden licht- en en zeer aangename geluidsset en eigen crew: kwaliteit gegarandeerd!

Caravan. BroodopdePlank-XL past ook in de caravan van SoundTrek. Zo maak je je (foodtruck)festival helemaal af! Desgewenst inclusief aankleding en catering.

Subscribe to our YouTube Channel