Trouwen

zoals jullie willen!
“Overdag akoestisch prachtig en sfeervol, tijdens de borrel heerlijk meezingen en in de avond een geweldig feest” (bruidspaar)

Wat fijn dat jullie gaan trouwen! We voelen ons vereerd dat jullie op onze site aan het rondneuzen zijn. We helpen jullie graag mee met de planning en de uitvoering van jullie dag. De mogelijkheden zijn wat ons betreft oneindig, maar meestal bestaat een bruiloft uit 3 gedeeltes: ceremonie, borrel/receptie/eten, feest. Hieronder geven we suggesties voor het nog mooier maken van jullie bruiloft. Heb je andere ideeën, dan horen we het heel graag.

Ceremonie. Onder een oude eik of in een sfeervol zaaltje…… We spelen graag jullie gekozen liedjes tijdens de ijkpunten van jullie ceremonie, zoals de opkomst van de bruid, het tekenen van de trouwakte en het weglopen van het bruidspaar. We helpen bij het kiezen als dat nodig is. Hier zien jullie de lijst van de meeste liedjes die we de afgelopen 2 jaar hebben gespeeld tijdens ceremonies. Soms wil de bruid of de bruidegom zelf een liedje zingen, wij begeleiden dan graag. Gitaar, bas en zang is alles wat we nodig hebben om jullie liefde voor elkaar aan de wereld te laten horen. Onze geluidsset klinkt heel erg natuurlijk en subtiel, locaties met een geluidsnorm zijn dus geen probleem.

Borrel/receptie/eten.  Met je naasten de liefde vieren…….. Na de ceremonie komen de felicitaties, de toast, de ontlading en de speeches. We helpen jullie graag deze mooie momenten muzikaal te omlijsten, naar eigen inzicht of in overleg met de ceremoniemeester. Omdat jullie en jullie gasten waarschijnlijk veel te bespreken hebben zullen we rustig beginnen met onze drie mans formatie Brood op de Plank en afhankelijk van hoe het verloopt kunnen we meer aanwezig en interactief gaan spelen. Een andere mogelijkheid is om als akoestisch duo (gitaar en zang) rond te lopen om zo privé concertjes te geven aan verschillende groepjes. We begeleiden eventuele stukjes (zang en/of dans) met alle liefde .

Avondfeest. Zingen, dansen, knallen…… Welke formatie je ook boekt voor jullie avondfeest, een Feest gaat het worden. Willen jullie een eerste dans of hebben jullie iets anders bedacht, wij helpen mee. Ook zorgen we ervoor dat alle gasten muzikaal bediend worden, van oma tot kleine nichtje. De gasten mogen zelfs verzoekkaartjes invullen.

 

Ontzorgen en korting. Als jullie kiezen voor broodopdeplank op jullie bruiloft kunnen jullie er zeker van zijn dat we ons volledig inzetten om mee te helpen aan een onvergetelijke bruiloft. We horen vaak van bruidsparen dat ze het fijn vinden dat wij de gehele muzikale omlijsting verzorgen. Hierdoor hebben ze minder te regelen met meer partijen. De gasten vertellen ons dat het snel vertrouwd voelt als we de hele dag met hen het feest vieren. Bijkomend voordeel is dat we jullie een mooie korting aan kunnen bieden als we tijdens meerdere delen van jullie bruiloft spelen. Natuurlijk kunnen jullie ons ook alleen voor jullie ceremonie, borrel of avondfeest inhuren. Willen jullie dat we naar jullie bruiloft in het buitenland komen, we overleggen graag hoe jullie dat zien. Via dit formulier kunnen jullie nog meer informatie vragen, een optie plaatsen of ons boeken. We hebben er zin in!