Onze muzikale

HELDEN
Jurgen kamphorst

JURGEN KAMPHORST

Zang / Cajon

Jurgen is de zanger en contactpersoon van broodopdeplank. Jurgen is eigenaar van ToonMaar, een tof, persoonlijk muzikaal bemiddelingsbureautje. Hij wordt vaak gevraagd om in te vallen bij bands als de nood hoog is en de voorbereidingstijd kort.

Wouter Lorist gitarist van broodopdeplank

WOUTER LORIST

Gitaar / Zang / Percussie

Vanwege zijn bijzondere gehoor en briljante techniek en inlevingsvermogen is Wouter een veelgevraagd sessie- en bandmuzikant.
Zoveel talent en kunde mag je niet alleen voor jezelf houden, Wouter geeft daarom ook les op het Conservatorium van Zwolle.

Wouter is samen met Jeroen eigenaar van De Geluidsmannen. Dit geluidsbedrijf zorgt er voor dat broodopdeplank zo lekker klinkt!

Jeroen Koornstra

JEROEN KOORNSTRA

Bassist / Percussie

Jeroen speelt de bas, maar is ook afgestudeerd drummer. Hij heeft veel gespeeld in de grotere bands van Nederland en zorgt voor ervaring, maar vooral balans in de band. Wil je ook balans in je leven, bezoek dan eens zijn yogastudio Zenmeesters!

Jeroen en Wouter bestieren samen De Geluidsmannen, dat verantwoordelijk is voor die fijne sound van broodopdeplank.

Reetje Roffel

RENE (REETJE ROFFEL) KEULTJES

Drums / Zang

Als we van Brood op de Plank uitbreiden naar BroodopdePlank-XL vragen we Reetje mee. Deze gigant is al vanaf 1985 beroeps  en hij heeft alles al meegemaakt. Hij speelt niet drums, hij is drums! Zijn tweede stem klinkt ook heerlijk en van zijn flauwe grapjes ligt de rest van de band regelmatig in een deuk.

Dion Baars

DION BAARS

Toetsen / Zang

Dion is de toetsenist van TijgerBROOD en hij kan ook nog eens heel mooie tweede stem zingen. De meest vreemde sounds tovert hij uit zijn synthesizer, van hond tot luchtalarm…..