Brood op de Plank

Wat jij wilt!
“Heeft ooit de jukebox de vertolkers van levende muziek brodeloos gemaakt, Brood op de plank zet de jukebox demonstratief bij het grootvuil!”
(muziekrecensent Leo van Dam)

Alles spelende semi-akoestische mini band. Ben je voor je feestje op zoek naar een super flexibel, betaalbaar, professioneel en fanatiek bandje, dan moet je bij Brood op de Plank zijn.

Verzoekjes en gastmuzikanten. Met behulp van ons muzikale BroodopdePlanksausje maken we samen van elk feestje het mooiste FEEST ooit! We spelen niet met een setlist, maar wel de liedjes die de gasten graag willen horen. Verzoekjes kun je kwijt op onze verzoekkaartjes en we zijn verzot op gastmuzikanten, jullie dus!

Jouw feest! We spelen altijd in de sfeer van jouw feest, nooit te hard of te aanwezig. We passen bij elk feestje tot ongeveer 120 gasten, een paar vierkante meter in een hoekje is voldoende.

3 muzikanten, 1 band. Brood op de Plank bestaat uit 3 topmuzikanten: meerstemmige zang, semi-akoestische gitaar, basgitaar en percussie (cajon/kofferkick/koffersnare). We hebben geen drumstel, maar spelen alledrie een stukje van de drums. Mooi om te horen, tof om te zien!

Brood op de Plank met onze drummer Reetje Roffel heet BroodopdePlank-XL.

Geluidslimiet. We klinken als een band, maar omdat we geen echt drumstel hebben kunnen we ons altijd aan de gestelde geluidslimieten houden. Ideaal als je een feest buiten, in de wijk of in een monument organiseert. We komen met onze eigen compacte, warmklinkende geluidsset met sfeerlicht.