Brood op de Plank

Wat jij wilt!
“Heeft ooit de jukebox de vertolkers van levende muziek brodeloos gemaakt, Brood op de plank zet de jukebox demonstratief bij het grootvuil!”¬†(muziekrecensent Leo van Dam)

Ben je voor je feestje op zoek naar een super flexibele, betaalbare, professionele, fanatieke en alles spelende semi-akoestische mini band, dan moet je bij Brood op de Plank zijn.
Met behulp van ons muzikale BroodopdePlanksausje maken we samen van elk feestje het mooiste FEEST ooit! We spelen niet met een setlist, maar wel de liedjes die de gasten graag willen horen. Verzoekjes kun je kwijt op onze verzoekkaartjes en we zijn verzot op gastmuzikanten, jullie dus!
We spelen altijd in de sfeer van jouw feest, nooit te hard of te aanwezig. We passen bij elk feestje tot ongeveer 120 gasten, een paar vierkante meter in een hoekje is voldoende.
Brood op de Plank bestaat uit 3 topmuzikanten: meerstemmige zang, percussie (cajon/kofferkick), semi-akoestische gitaar en basgitaar. Brood op de Plank met onze drummer Reetje Roffel heet BroodopdePlank-XL. We hebben een eigen mooie, compacte geluidsset met sfeerlicht.