Brood op de Plank

Wat jij wilt!
“Heeft ooit de jukebox de vertolkers van levende muziek brodeloos gemaakt, Brood op de plank zet de jukebox demonstratief bij het grootvuil!”
(muziekrecensent Leo van Dam)

Alles spelende semi-akoestische mini band. Ben je voor je feest(je) op zoek naar een super flexibel, betaalbaar, professioneel en fanatiek bandje, dan moet je bij Brood op de Plank zijn.

Verzoekjes en gastmuzikanten. Met behulp van ons muzikale BroodopdePlanksausje maken we samen van elk feestje het mooiste FEEST ooit! We spelen niet met een setlist, maar wel de liedjes die de gasten graag willen horen. Verzoekjes kun je kwijt op onze verzoekkaartjes en we zijn verzot op gastmuzikanten, jullie dus!

Jouw feest! Op een mooi feest zie je mensen dansen, hoor je mensen meezingen, maar staan de gasten ook lekker te kletsen met elkaar. En dat zonder te hoeven schreeuwen. We spelen altijd in de sfeer van jouw feest, nooit te hard of te aanwezig. We passen bij elk feest(je), tot elk aantal gasten. Ideaal voor op een kleiner feest, maar ook in een grote tent of zaal!  We hebben niet veel ruimte nodig, een paar vierkante meter in een hoekje is voldoende.

3 muzikanten, 1 band. Brood op de Plank bestaat uit 3 topmuzikanten: meerstemmige zang, gitaar, basgitaar en percussie (cajon/kofferkick/koffersnare). We hebben geen drumstel, maar spelen alledrie een stukje van de drums. Mooi om te horen, tof om te zien!

Brood op de Plank met onze drummer Reetje Roffel heet BroodopdePlank-XL. Als we ook onze toetsenist meenemen heten we TijgerBROOD.

Bruiloft. Niets zo mooi als de liefde! We komen graag op jullie avondfeest spelen, maar kunnen dit ook combineren met jullie huwelijksceremonie en receptie. Daarvoor studeren we met alle plezier “jullie” liedjes in. Een combinatie van onze formaties is ook te gek: tijdens de ceremonie en receptie Brood op de Plank en tijdens het avondfeest BroodopdePlank-XL of TijgerBROOD. Alle muziek is verzorgd en jullie krijgen ook nog eens een mooie stapelkorting. Lees meer op onze trouwpagina en vraag naar de mogelijkheden.

Geluidslimiet. We klinken als een band, maar omdat we geen echt drumstel hebben kunnen we ons altijd aan de gestelde geluidslimieten houden. Ideaal als je een feest buiten, in de wijk of in een monument organiseert. We komen met onze eigen compacte, warmklinkende geluidsset met sfeerlicht.

Caravan. Wil je een festivalsfeer neerzetten of een foodtruckfestival organiseren, boek ons dan met de caravan van SoundTrek. Dit toffe bedrijf kan zelfs de gehele aankleding en catering verzorgen!