TijgerBROOD

Computer says no!
IMG_6664
Wauw, niet overweldigd door ledwalls en 100.000 kleuren, maar door jullie! Alles wat we wilden en meer!” (Tom)
Muziek zonder afleiding. Ben je op zoek naar een volledige band op je feest, maar wil je alleen de muziek en niet alles daaromheen, dan is TijgerBROOD de beste keuze. In tegenstelling tot de meeste bands spelen we niet met meelopende computers en vaste setlists, zo hebben we de vrijheid om te spelen waar het feest om vraagt.

Geschikt voor elk feestje, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. We komen niet om je oren op te blazen, maar om samen een heel gezellig feest te maken. Maar we komen ook met veel plezier de feesttent met 800 gasten of meer onveilig maken! Zo spelen we elk jaar een kermistour, haken we in met Carnaval en knallen we op de Vierdaagsefeesten.

Inprikken? In overleg werken we ook samen met een extern geluidsbedrijf. We nemen wel altijd ons eigen podiumgeluid mee, zodat de kwaliteit van TijgerBROOD gewaarborgd blijft.

Muziek beleven! TijgerBROOD is ontstaan uit de behoefte van klanten om muziek weer puur te beleven, zonder gedoe. Net als bij Brood op de Plank, maar nu met een bredere en echte bandsound! Bijkomend voordeel is dat je alleen maar betaalt voor waar het om gaat.